Coaching

Kindercoaching
(7 - 12 jaar)

Als ouder wil je liefst dat je kind gelukkig is en goed in zijn vel zit. Meestal is dat ook zo, maar soms krijgt je kind te maken met een probleem, situatie of gebeurtenis waarmee het even geen raad weet. Heb je het gevoel dat je niet doordringt tot je kind? Merk je verandering in het gedrag van je kind? Zit je kind niet goed in zijn vel

Met behulp van creatieve (tekenen, knutselen,...) en ontspannende technieken (ademhalingsoefeningen, yoga, affirmaties, visualisaties, helende verhalen, mindfulness, (zelf)massage,...), energetische technieken (healing, reading, Reiki,...), praten en luisteren gaan we samen op weg.

 

De leefwereld van je kind staat centraal. Ik kijk naar wat je kind kan, waar zijn talenten liggen, waar het blij van wordt. Jouw inbreng en eventueel die van de school spelen een belangrijke rol in het slagen van het traject. Samen gaan we een waardevol engagement aan.

 

Is je kind jonger dan 7 jaar? Neem dan een kijkje bij ouderbegeleiding.

Jongerencoaching

(13 - 21 jaar)

Soms is het gewoon allemaal even te veel. Thuis, op school, ... Je zit niet lekker in je vel. Je hebt het gevoel dat je niet gezien of gehoord wordt. Je zit met iets en weet niet waar je er mee terecht kan.

 

Ik bied je graag het luisterend oor waar je naar op zoek bent. Ik ben er helemaal voor jou. In mijn gezellige caravan zit je in een knusse, veilige omgeving en is alles bespreekbaar. Niets is taboe. Ik luister zonder te oordelen. 

 

Met behulp van creatieve (tekenen, knutselen,...) en ontspannende

technieken (ademhalingsoefeningen, yoga, affirmaties, visualisaties, helende verhalen, mindfulness, (zelf)massage, ...), energetische technieken (healing, reading, Reiki,...), praten en luisteren gaan we samen op weg.

 

Samen bekijken we wat je nodig hebt om je terug goed in je vel te voelen. We kijken naar wat er wel goed loopt en waar je talenten liggen. 

 

Ik help je om je gedachten op een rijtje te krijgen en (terug) in je unieke kracht te belanden.

IA3A7563.jpg
IA3A7642.jpg

Ouderbegeleiding

ouder(s) en gezinnen

Als ouder zit je vaak met vragen en twijfels over de opvoeding van je kind. Volgens een Afrikaans gezegde is er een dorp nodig om een kind op te voeden. Maar soms kan je het gevoel hebben dat je er helemaal alleen voor staat.

Heb je soms het gevoel dat je tegen een muur aanloopt? Heb je al verschillende aanpakken uitgeprobeerd, maar blijft het gewenste effect uit? Wordt er vaak ruzie gemaakt en ben je de eeuwige discussies beu? Misschien zit je met je handen in het haar en heb je het gevoel dat je de controle over je kind(eren) en/of jezelf kwijt bent. 

Er moet iets veranderen. Soms kan zelfs een kleine verandering al een heel groot verschil maken.

Ik help je graag op weg naar een harmonieuzer gezinsleven.

Bel of mail me gerust en dan luister ik graag naar waar je mee zit en kijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Dit gesprek kan éénmalig zijn of misschien zijn meerdere gesprekken nodig. Deze gesprekken kunnen bijv. parallel lopen met het traject van je kind.

Studiekeuze

Ben je leerling, student of een ouder en zie je door het bos de bomen niet meer? Er is zoveel keuze en jij vindt het belangrijk om de juiste keuze te maken.

Ik help je bewust worden van je talenten, wensen en verlangens en jij gaat aan het 'stuur' staan van je eigen leven. 
 

Iedereen is uniek met zijn eigen talenten, mogelijkheden en uitdagingen. Als je dicht blijft bij wie je werkelijk bent, kom je daar waar je wilt zijn.

 

Samen met jou je 'richting' vinden doe ik op een inspirerende manier waar zeker plaats is voor plezier.

IA3A7576.jpg

Meldert-Dorp 53,  9310 Meldert 0475 54 28 92

©2020 De Wolkenkamer