IMG_0420.jpg

Energetische behandelingen

(alle leeftijden)

Energetische behandelingen zijn een natuurlijke behandelwijze waarbij het opruimen van blokkades en het activeren van je zelfgenezend vermogen centraal staan.

De behandeling is erop gericht om het evenwicht te herstellen.

 

Een healing (heling) brengt beweging in wat vast zit, verheldert wat troebel is en geeft rust en ontspanning. Ik stem af op jouw energie en kijk naar wat je nodig hebt. Iedereen heeft al eens te maken met een verstoring in de energie vanuit onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste patronen en denkbeelden of opgehoopte stress en spanning.

Er ontstaat nieuwe levensruimte. Oude energie kan worden losgelaten en ervaringen krijgen een plek die passend is. Je komt meer in harmonie met jezelf.

Een reading (lezing) is een innerlijke communicatie met je kern. Tijdens een reading kijk ik naar wat je werkelijk beweegt. Het helpt jou om inzicht te krijgen in jouw processen en laat je zien van waaruit je dingen doet of laat; zodat je je eigen keuzes kunt maken. Je kunt oude patronen loslaten, veranderen wat je wilt veranderen en zo meer ruimte creëren voor je eigen unieke manier van zijn. 

Een reading kan algemeen zijn of rond een bepaald thema of vraag waar je mee zit.

Voor de energetische behandeling maak ik gebruik van de transitiekaarten van Sehoona (www.sehoona.be) of mijn zelfontworpen energetische kaarten. 

Op vraag kan ik een persoonlijke en unieke energetische kaart voor jou ontwerpen en kan je het volledig uitgeschreven verhaal van je reading ontvangen.